top of page

Gereedschapsbouw

 

De precisiegereedschappen die nodig zijn voor de productie van de gestanste onderdelen worden in onze eigen moderne gereedschapsmakerij geproduceerd. Ons gemotiveerde team van ervaren en jonge gereedschapsbouwers begeleidt de productie van nieuwe gereedschappen vanaf het ontstaan tot aan de optimalisatie tijdens de serieproductie.

 

Samen met het leerbedrijf Mittel-Lenne verzorgen wij een eigen opleiding (gereedschapsbouwer in de stans- en vervormingstechniek). De opleiding zorgt voor het behoud en de ontwikkeling van de kennis van onze vakkrachten.

 

Een nauwe samenwerking tussen de afdelingen constructie en gereedschapsbouw is voor ons vanzelfsprekend. Onze CNC frees- en zinkvonkmachines zijn voorzien van CAD-CAM-aansluitingen en worden zodoende optimaal ingezet.

 

Om de kosten te reduceren en de productie efficiënter te maken bieden wij u in serie geproduceerde ‘kant en klare’ eindproducten, ook met geïntegreerde bewerkingen, bv. het vormen resp. snijden van schroefdraad of het aanbrengen van stansmoeren. 

bottom of page